HTML

Az Elöljáró

Különleges történetek a testet öltött gondoskodásról. Isten jókedve kimeríthetetlen forrása életünknek! ...Gondoskodása köztünk él, előttünk jár!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.05.02. 17:55 Thomasso :)

Hogy mi ez az egész?

Kedves olvasó!

Ez az oldal egy blogként megírt, (elvileg) folyamatosan bővülő novellasorozatnak ad otthont. A sorozat főhőse egy igen furcsa személy. Mielőtt bármit is mondanék róla, feltétlenül megjegyzem, hogy egy fiktív, általam kitalált karakterről van szó! Ha valóban létezne, az Istenünk humorérzékének köszönhető! (Igen viccesnek találnám, ha kiderülne, hogy igaz, bár azt hiszem, attól függetlenül, hogy elképzelhetőnek tartom, én döbbennék meg rajta a legjobban.)

Ezt a bizonyos "Elöljárót" úgy kell elképzelni, mint egy angyalt, mégsem az. Inkább a Mindenható személyiségének egy aspektusa, egy olyan figura, aki valójában Istenünk határtalan jókedvének, gondoskodásának és az emberek iránt érzett jóakaratának megszemélyesített cselekvő ereje.

A kellő időben, és helyen megjelenik az emberek közt, és segít, akin kell. Ő egy különleges ajándék, kiben újra és újra megnyilvánul Istenünk jókedvű alkotó mivolta.

E történetsorozatot azért indítottam útjára, mert ahogy én látom, sokkal határtalanabbul szeret minket a Világmindenség Ura, mint azt sokszor elképzelni merjük. Nem csak időnként segít rajtunk, hanem amikor csak lehetséges! ...És, minthogy Ő mindenható, jó, ha néha belegondolunk, hogy ez mit is jelent számunkra!

És ezeket a történeteket olvasgatva talán többen rájövünk, hogy bizony, a mi életünkben is történtek már Istenünk csodálatos gondviseléséről tanuskodó események!

Kellemes olvasgatást!
Thomasso

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azeloljaro.blog.hu/api/trackback/id/tr721099044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása